Zavore

PRIHODNOST DIRKALNIH KOLES-DISK ZAVORE

OČITNO BOMO V PRIHODNOSTI VOZILI DIRKALNA KOLESA Z DISK ZAVORAMI. UCI JE SPOROČIL, DA BODO S TESTIRANJI DISK ZAVOR, NA PROFESIONALNI RAVNI, NADALJEVALI TUDI V SEZONI 2016. ČE BODO TESTIRANJA USPEŠNA, BODO DISK ZAVORE URADNO STOPILE V VELJAVO LETA 2017. HIDRAVLIČNE DISK ZAVORE SO TAKO LANSIRALI ŽE VSI NAJVEČJI PROIZVAJALCI KOLESARSKIH KOMPONENT, NAJPREJ STA TO BILA SRAM IN SHIMANO, SEDAJ PA SE JE PRIDRUŽIL ŠE CAMPAGNOLO.

Preberite več
Kolo

WILIER 503X COMP IN 503X PRO

WILIER V NOVO SEZONO VSTOPA Z NOVO LINIJO GORSKIH KOLES 503X COMP, 503X PRO, 503X RACE TER 503 PLUS. LANSKO LETNI MODEL 503XN JE TAKO NADOMESTILA NOVA LINIJA 503X, KI JO SESTAVLJAJO TRIJE MODELI KOLES. 503X PREDSTAVLJA WILIERJEV NAJBOLJŠI MTB ALUMINIJAST OKVIR ALLOY 6061 Z VSEMI TRENDI V TRENUTNEM GORSKEM KOLESARSTVU KOT SO:

Preberite več
Menjalnik

NOVA CAMPAGNOLO POTENZA 11S

CAMPAGNOLO TRENUTNO, VKLJUČNO S TREMI EPS ELEKTRONSKIMI GRUPAMI, PONUJA OSEM GRUP, OD VELOCE DO SUPER RECORD EPS. GLEDE NATO, DA KOLESARSKI NAVDUŠENCI, RADI MED SEBOJ PRIMERJAMO GRUPE SHIMANA IN CAMPAGNOLE, JE VELJALO, DA SE ULTEGRA NAHAJA NEKJE MED CHORUSOM IN ATHENO, SEDAJ PA NAJ BI NOVA GRUPA POTENZA 11S OMOGOČALA DIREKTNO PRIMERJAVO Z ULTEGRO IN S TEM TUDI DIREKTNI NAPAD NA NJO.

GRUPA JE V VEČINI ALUMINIJASTA IN JE V CELOTI NAREJENA V EVROPSKI UNIJI. BISTVENE, ZNANE ZNAČILNOSTI, PA SO:

Preberite več