O nas

Malo zgodovine

Smo družinsko podjetje, z več kot 30-letno tradicijo. Naša zgodba s trgovino Ciklo Sport se je začela marca 1991 v domači hiši, v Velenju. Kasneje smo se preselili v Nakupovalni center Velenje, kjer uspešno poslujemo že več kot 20 let.

Najprej smo imeli v programu samo kolesa in kolesarsko opremo. Kasneje pa smo postopoma dodajali še programe za pohodništvo, plezanje, alpinizem in turno smuko.

Priznane blagovne znamke

Sodelujemo s številnimi priznanimi blagovnimi znamkami. Pri kolesarskem programu pa prevladuje sodelovanje z italijanskimi znamkami.

Zelo ponosni smo na dolgoletno sodelovanje s priznano blagovno znamko Wilier. Le ta nudi izredno kvalitetna kolesa tako za rekreativne, kot tudi za profesionalne kolesarje. Sodelujejo namreč tudi s profesionalnima kolesarskima ekipama Astana in Total Direct Energie. Omenjeni ekipi se udeležujeta tudi največjih svetovnih kolesarskih dirk, kot so Tour De France, Giro in Vuelta.

Poleg Wilerja, nam polni kolesarska stojala še ena italijanska znamka s kolesi. To je sicilijansko podjetje Lombardo, kjer izdelujejo kakovostna otroška, treking, gorska in električna kolesa. So podjetje z dolgolentno tradicijo, katero zadnja leta veliko vlaga v razvoj koles, predvsem električnih.

Sodelujemo pa tudi z drugimi priznanimi kolesarskimi znamkami. Nekatere izmed njih so GSG, Sportful, Uvex, Bolle, Selle SMP, Topeak, Dema, Shimano, Look idr.

Poleg koles in kolesarske opreme prodajamo tudi opremo za pohodništvo, alpinizem, plezanje in turno smučanje. Najbolj poznane znamke so Berghaus, Dynafit, Direct Alpine, Petzl, Black Diamond, Crazy Idea idr.

Vsi omenjeni proizvajalci nudijo opremo in oblačila najvišje kakovosti. Kot športna trgovina želimo poslovati z najboljšimi ter tudi vam želimo nuditi le najboljše.

Nina na kolesu Wilier

Servis

Pri nas nudimo tudi kvaliteten in celovit servis koles, smuči, bordov ter montažo turno smučarskih vezi in krojenje turnih kož. Naši serviserji bodo poskrbeli, da bodo vaša kolesa ali smuči pripravljeni na nove izzive in dogodivščine. Več o naši servis ponudbi tukaj.

Naše znanje, naša prednost

Kot prodajalci in serviserji smo veliki ljubitelji športa. S svojo športno žilico in izkušnjami, želimo našim strankam s svetovanjem pomagati pri reševanju njihovih "športnih težav". Redno se udeležujemo tudi različnih izobraževanj (Shimano, Bosch, Sram...) in testiranj ter s tem vseskozi nadgrajujemo naše znanje saj vam lahko tudi zaradi tega, vedno nudimo le najboljše.

Ciklo sport na Urški

Ciklo sport na smučeh

Ciklo sport na Smrekovcu

 

100 % varen nakup

+ garancija zadovoljstva!

Brezplačna dostava

za naročila nad 130 €!

Dostava v treh delovnih dneh

za izdelke na zalogi!

CIKLO SPORT

PRODAJALEC S TRADICIJO

Z vami smo že več kot 30 let.

Namig za darilo

DARILNI BON

Darilni boni so izjemno praktično in vedno dobrodošlo darilo!

Podpora kupcem

NE BOSTE SAMI

Prijazni prodajalci vam svetujejo in vam pomagajo pri nakupu.