Nekaj malega o nas

Smo družinsko podjetje, s skoraj 30-letno tradicijo, katerega zgodba s trgovino Ciklo Sport se je začela marca 1991 v domači hiši, v Velenju. Po desetih letih smo se preselili v Nakupovalni center Velenje, kjer uspešno poslujemo že skoraj 20 let. Najprej smo imeli v programu samo kolesa in kolesarsko opremo, nato pa smo postopoma dodajali še programe za pohodnišvo, plezanje, alpinizem in turno smuko.

Sodelujemo s številnimi priznanimi blagovnimi znamkami. Pri kolesarskem programu predvsem z Italijanskima znamkama Lombardo, ki nudi vse vrste koles od otroških pa do gorskih in cestnih koles višjega ranga ter s svetovno priznano znamko Wilier. Le ta nudi izredno kvalitetna kolesa za rekreativce in tudi profesionalce, sodelujejo namreč tudi s profesionalnima kolesarskima ekipama Astana in Total direct energie, ki se udeležujeta največjih svetovnih kolesarskih dirk (Tour de France, Giro, Vuelta…) Poleg običajnih koles imamo v zadnjih letih v ponudbi tudi vedno večjo izbiro električnih koles. Seveda pa prodajamo tudi rezervne dele in dodatno opremo, tako da lahko vaše kolo opremite in popolnoma prilagodite vašim željam.

Pri pohodniškem, alpinističenm in turno smučarskem programu sodelujemo z znamkami BerghausDynafitDirect AlpinePetzlBlack DiamondCrazy… Vsi omenjeni proizvajalci nudijo opremo in oblačila najvišje kakovosti, saj si kot specialistična trgovina želimo poslovati z najboljšimi ter tudi vam želimo nuditi le najboljše. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da vam lahko nudimo kvalitetno svetovanje in skupaj z vami poiščemo izdelke po vaših željah. Poleg prodaje nudimo tudi kvaliteten in celovit servis koles, smuči, bordov ter montažo turno smučarskih vezi in krojenje turnih kož.

Vseskozi si želimo našo ponudbo in storitve nadgrajevati in izpopolnjevati, zato se redno udeležujemo največjih kolesarskih in outdoor sejmov (Eurobike show, ISPO...), različnih izobraževanj (Shimano, Bosch, Sram...) in testiranj, tako da vam vedno lahko nudimo le najboljše.

Že od samega začetka se držimo načela:

Vsi na kolo za zdravo telo!

Z leti in razširitvijo programov pa smo ga nadgradili v:

Ena športna aktivnost na dan, odžene težave stran!

 

Z veseljem vas pričakujemo v naši trgovini.

Ekipa CIKLO SPORT