Športni center Dynafit. Kraj, kjer nastajajo gorski športniki | CIKLO SPORT
Športni center Dynafit

Športni center Dynafit. Kraj, kjer nastajajo gorski športniki

Datum objave: 24.01.2023 | avtor: NK

V zadnjih letih gorski vzdržljivostni športi postajajo vse bolj popularni in profesionalno usmerjeni. Ta trend je opazen na različnih tekmovanjih v gorskem kolesarjenju in v trail teku, ko le ta postajajo vse bolj prepoznavna in medijsko pokrita. Velik skok pa bo napravilo tudi turno smučanje, saj se bo prvič predstavilo v treh različnih disciplinah, na zimskih olimpijskih igrah leta 2026. 
Z vse večjo popularnostjo in prepoznavnostjo športne panoge, pa se veča tudi konkurenca in s tem pritisk na tekmovanjih. Vsi športniki se zavedajo, da uspeh ne pride kar sam od sebe, ampak je za njega potrebno veliko odrekanja, dobra pripravljenost in prava oprema. Zato je Dynafit odprl vrata v svoj športni center, kjer vsem športnikom omogoča idealne pogoje in opremo za doseganje svojih ciljev.


Vhod v Dynafitov športni center.

Športni center najdete v središču regije Chiemgau v Nemčiji oziroma v mestu Rimsting, ki je približno 85 km vzhodno od Munchen-na. Objekt se nahaja na popolnoma posodobljeni kmetiji ob jezeru Chiemsee. Sam ambient prostorov je preprost in prijeten, ter izdelan v kombinaciji lesa in stekla. 

Pri sami pripravi in diagnostiki Dynafit športnikov jim pomagajo ekskluzivni partnerji Sports_Innovated. Vsi zaposleni znotraj ekipe, od fizioterapevtov, športnih fiziologov, strokovnjakov za prehrano, osteopatov in zdravnikov, imajo strokovno podlago in dolgoletne izkušnje v športu in skrbijo za vsak korak tamkajšnjih atletov. 


Strokovno osebje je opremljeno z moderno opremo za diagnostiko in analizo športnikov.

Športni objekt v velikosti 1100 m2, nudi športniku uporabo medicinskega in vadbenega prostora, ki je opremljen s tekalnimi stezami in moderno fitnes opremo. Poleg tega, strokovnjaki opravljajo diagnostiko in analizo atletovega telesa in njegovih fizičnih sposobnosti v 11, temu namenjenih, sobah. Motivacijo in vzdušje pa lahko ob vadbi in terapijah črpajo v panoramskem pogledu na jezero Chiemsee, ter na bližnje Alpe. 


Objekt ponuja športniku idealne pogoje za vadbo.

Poleg tega se v centru večkrat letno zberejo Dynafitovi razvijalci opreme in njihovi profesionalni športniki, katerih interes je, da skupaj odpravijo najmanjše pomankljivosti, ter naredijo Dynafitov produkt še boljši kot je bil.


"Brainstorm" med Dynafitovimi razvijalci in njihovimi športniki.


 

100 % varen nakup

+ garancija zadovoljstva!

Brezplačna dostava

za naročila nad 130 €!

Dostava v treh delovnih dneh

za izdelke na zalogi!

CIKLO SPORT

PRODAJALEC S TRADICIJO

Z vami smo že več kot 30 let.

Namig za darilo

DARILNI BON

Darilni boni so izjemno praktično in vedno dobrodošlo darilo!

Podpora kupcem

NE BOSTE SAMI

Prijazni prodajalci vam svetujejo in vam pomagajo pri nakupu.